Verstrek Nanoparticle-Reagentia en Vervoegingstechnologie 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Borenpharm Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Wuhan Borenpharm Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Borenpharm Co., Ltd. certificaten
Wij testten 2,4,5 trimethyl-2,5-dihydro in onze analyse en de resultaten kijken goed. Het veroorzaakte de verwachte spanningsreactie in onze muizen.

—— Kevin

Wuhan Borenpharm Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Wuhan Borenpharm Co., Ltd.
Kantoorgebouw

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Merken : Borenpharm
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 1000-1500
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 80% - 90%

Borenpharm (Wuhan) Co., Ltd is een professionele die fabrikant van hoogte - die de Glycol van het kwaliteitspolyethyleen (PIN) en PINlinker de producten, in Streek van de het Meer de Nieuwe Technologische ontwikkeling van het Oosten van Wuhan, China, Biolake, of de Nationale Bioindustry Basis van Wuhan worden gevestigd, is een de industriebasis in 2008 in hij wordt vastgelegd opticavallei van China, Biolake-dekking 15 vierkante kilometers, en heeft zes parken met inbegrip van bio-innovatiepark, bio-Pharmapark, bio-Landbouwpark, bio-Vervaardigt Park, Medisch Devic-Park en het Medische Gezondheidspark, past zowel onderzoeksactiviteiten als het leven aan. Sinds 2013, concentreerde Borenpharm zich op de ontwikkeling en de productie van diverse kleine moleculepin, PINlinkers, geavanceerde biochemische reagentia, en ook lipiden zoals API (Actief Farmaceutisch Ingrediënt) evenals paste de synthesediensten aan.

China Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Onze producten omvatten: Aminopinlinkers, Azide PINlinkers, NHS-linkers van de esterpin, Bromo-PINlinkers, t-T-butyl Linkers van de esterpin, Propargyl-PINlinkers, Azido-PINlinkers, Mesylate-PINlinkers, Alkyl PINlinkers, Fmoc-PINlinkers, Tosylate-PINlinkers, linkers van de Biotinepin, Fluorescente PINlinkers, de Aminopin (van NH2), amine (NH2) PIN, NHS-Pinnen, Carboxylic Zuren (COOH) Pinnen, Biotine (Bio) Pinnen, de Pinnen van Maleimides (MAL), Thiol (SH) Pinnen de Pinnen, van Hydryoxyls (OH), Proected-Aminen (FMOC, tBOC) Pinnen, beschermden Aminen (FMOC, tBOC) Pinnen, Silaan (SIL) Pinnen, Azide (N3) PIN, de PIN van Azido (N3), de Pinnen van Fluorescen (FIC), de PIN van Rodamine(rb), Lipoic zure (LA)-PIN, phospholipids (DSPE) PIN, multi-Wapens (wapen 4) (wapen 8) Pinnen, de PIN van Succinimidyl Glutaramide (SGA), Orthopyridyl-Bisulfide (OPSS) PIN, de PIN van Acrylage (ACRL), Succinimidyl-de PIN van Carbonaat(sc), Succinimidyl-Succinate (SS) PIN, Succinimidyl-de PIN van Valeriaanester(sva), Succinimidyl-de PIN van propionaat(spa), de PIN van Succinimidyl Glutarate (SG), de Ester (SCM) PIN van Succinimidyl Carboxymehyl, Succinimidyl-Butanoate de PIN van (SBA), de PIN van Azido (N3), Alkyne Pinnen, PIN Folate van 9FA), De fluorescente Pinnen (van FITC), de PIN van Rodamine(rb), Lipoic zure (LA)-PIN, Phospholipids (DSPE) PIN, Succinimidyl-propionaat (SPA) etc. Meer dan 20 reeksen, 700 types. Gepersonaliseerde producten en de diensten om cusomers van een belangrijk voordeel te voorzien. wegens de hoge en betrouwbare prestaties, worden zij wijd gebruikt in het nieuwe onderzoek van de drugvervoeging, de Stamverwantenlinkers van de Antilichamendrug, chemische wijzigingen, chemische oppervlaktewijzigingen, eiwitwijzigingen.

China Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Borenpharm brengt de hoogste professionele chemicus van de wereld samen en de technologie, heeft een hoogst gekwalificeerd internationaal personeel. De reeks van ontwerp de organische synthese, uitvoerige kleine molecule organische synthese die, het NMR testen, LCMS, wordt de technische diensten voltooid door professioneel en technisch personeel testen. Wij hebben één R&D-basis in Wuhan-Stad, die met Wuhan-Instituut van Biotechnologie, bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland samenwerken, en verkregen de bescherming van een reeks intellectuele eigendom.

China Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Borenpharm heeft de internationale eerste technologische ontwikkeling van de klassen organische synthese, en introduceert talenten constant op hoog niveau, geavanceerd materiaal en het testen de instrumenten, Borenpharm hebben nu een brede waaier van synthetische technologie en onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden, door het ononderbroken onderzoek naar de nieuwe kleine molecule chemische samenstellingen. Uitgerust met NMR, zijn LCMS, Agilent-GC, HPLC, en ander high-end productie en het testen materiaal om klantenorde te verzekeren efficiënt, hoog - kwaliteitsvoltooiing. En om de kwaliteit en de stabiliteit van de chemische samenstellingen, de douanesynthese, de massaproduktiediensten en de analysediensten te verzekeren.

Nu heeft Borenpharm R&D-laboratorium, met een verscheidenheid van synthetische instrumenten, het materiaal van de de reactorreactie van de hoge drukhydrogenering vooruitgegaan, kan Borenpharm nu mg, g, kg orden en productietaken voltooien.

China Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Wij voorzien klanten van betaalbare, hoogstaande kleine molecule chemische reagentia om de voordelen van kwaliteit te bereiken en kosten, delocaliseren wij het belangrijkste materiaal van Duitsland en de V.S. en productie in China. Met de hoge en betrouwbare kwaliteit en de goede reputatie, zijn onze chemische producten niet alleen verkopen met succes in binnenlandse markt, en ook zijn geïntroduceerd door vele multinationale bio-farmaceutische groepsbedrijven met etc. gevestigd hoofdkwartier in Europese landen zoals Novartis, de V.S., Japan, Zuid-Korea, India. Onze chemische reagentia zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

China Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5
Onze kernwaarde is eenvoudig: om het internationale nieuwe beter en snellere drugonderzoek te maken en de ontwikkeling, en de aan internationale kankerpatiënten Borenpharm ten goede komen voorziet klanten van oplossingen om klanten te helpen chemische syntheseroute optimaliseren, verbetert efficiency, sparen de tijd en vermindert de kosten van klanten nieuwe R&D projecten. Borenpharm is altijd uw betrouwbare partner.

 

China Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

China Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7


Voor meer gedetailleerde informatie over onze chemische producten, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u.

 

Contactgegevens
Wuhan Borenpharm Co., Ltd.

Contactpersoon: cathy

Tel.: 13240061617

Fax: 86-27-59218822

Direct Stuur uw aanvraag naar ons